domingo, 21 de octubre de 2012

Espelmes / velas

A classes de Patchwork ja hem començat a fer algunes cosestes nadalenques i això és el meu primer treball per guarnir casa meva. Ja en porto sis fetes per regalar a la familia. aquestes dues són les que m'he quedat jo.
les espelmes són del corte ingles.

--

En clases de Patchwork ya hemos empezado ha hacer algunas cositas de navidad y éste es mi primer trabajo para decorar mi casa. Ya llevo hechas seis velas para regalar a la familia. Estas dos son las que me he quedado para mi.
las velas son del corte ingles.

Sandra.





espero que us agradin!!!


9 comentarios:

  1. Uf!! Qué de cosas!!! Las casitas para perfumar los armarios son muy bonitas!! Las pulseras muy originales! La bolsa para la ropa es preciosa!! Y estas velas son espectaculares!!! Un abrazo!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Ana!!! Con estos comentarios tan agradables dan ganas de trabajar más!!! Jeje, un beso guapa!

      Sandra

      Eliminar
  2. Qué bonitas te quedaron estas velas, son un adorno precioso para estas navidades...
    Me gustaron mucho las bolsitas y las pulseras!!! un besote cielo

    ResponderEliminar
  3. Què maco aquest detallet! Em sembla que totes, qui més qui menys, ens hem posat mans a l'obra amb les cosetes de Nadal :).
    Fins aviat!!!

    ResponderEliminar
  4. Sandra, l'altra dia em vaig quedar amb la curiositat de saber si la roba és un quadrat? És així?? I llavors, què porta a la base per subjectar l'espelma? Jo sempre les he fet amb porexpan rodó i tallant quadradets, però voldria canviar i per això et pregunto! Mooooltes gràcies!!!
    Fins aviat!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Marta!! la tela és un quadrat sense puntes i a dins hi hem posat porexpan quadrat x subjectar l'espelma; a part hi hem posat boletes d'olor a dins xq sigui més complert!!! Gràcies x preguntar!!! petonets!!!

      Eliminar